Nettimarkkinointi

 

Nettimarkkinoinnissa kohdentaminen on helppoa ja mediatila suhteellisen edullista. Nettimarkkinointi voi tarjota merkittävän kilpailuedun, sillä asiakkaat ovat jo verkossa, mutta mainostajat vasta rajoitetusti. Toimivuudessaan nettimarkkinointi on paras vaihtoehto heti henkilökohtaisen kontaktin jälkeen. Yhden ainoan mediasession aikana asiakas parhaimmillaan tulee tietoiseksi ja kiinnostuu tuotteesta, tutustuu ja kokeilee sitä sekä lopulta ostaa, maksaa ja saa tuotteen. Missään muussa mediassa kuin Internetissä asiakkaisiin ei ole mahdollista vaikuttaa näin suoraan, monipuolisesti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme onkin käyttää nettimarkkinointia tehokkaasti yrityksenne liiketoiminnan tehostamiseksi.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on www-sivujen löydettävyyden ja näkyvyyden parantamista. Hakukoneoptimoinnin avulla yrityksenne sivut löytyvät hakukoneista paremmin. Hakukoneiden kautta tavoitatte ne asiakkaat, jotka etsivät parhaillaan yrityksenne tuotteita tai palveluja. Hakukoneoptimoinnissa markkinoinnin kohdistus on erinomainen ja täsmälleen oikea-aikainen, sillä se toimii juuri silloin, kun tuotteesta etsitään tietoa. Kauttamme saat hakukonenäkyvyyttä kaikissa hakupalveluissa kautta maan.

Verkkokauppa

Verkkokaupalla voidaan parantaa monipuolisesti yritystoiminnan toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Verkkokaupalla voidaan saavuttaa kustannussäästöjä ja lisätuottoa, laajentaa palveluja ja parantaa yritysimagoa. Kuluttajille verkkokauppa tarjoaa lisäarvoa mm. ajansäästöstä, saatavuustiedoista ja ympärivuorokautisesta käytettävyydestä. Kauttamme saat verkkokauppapalvelun yhtenä avaimet käteen –kokonaisuutena.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää nettimarkkinoinnista!

Business Centeriltä monipuolinen nettimarkkinointi